Jeg tænkte det nok

Forleden samlede Kræftens Bekæmpelse penge ind, jeg gav ikke noget på grund af min efterhånden meget store afsky mod såkaldte NGO-organisationer.

Jeg havde ret – Kræftens Bekæmpelse er en opsamlingsplads for afdankede Danmarks Radio medarbejdere, der har snabelen nede i truget og henter millionlønninger – organisationen bruger 400 millioner kroner på lønninger.

Føj for s….

7 Kommentarer

 1. Her for 4 – 5 år siden fik jeg konstateret prostatakræft med meget høj PSA. Ud over at lægerne ikke var til meget hjælp, var Kræftens bekæmpelse om muligt til endnu mindre. Ud over en ubrugelig cd, hvor vi skulle få ondt af kvinderne gift med de kræftramte mænd, var der kun én ting, der var virkelig bemærkelsesværdig:

  Ca. en uge efter at jeg havde fået lavet biopsierne, begyndte telefonen at ringe hver formiddag. Hver dag samme tidspunkt og nummer. Til sidst ringede jeg til nummeret og big surprise: Det var Kræftens bekæmpelses indsamlingskontor, der spurgte om jeg kunne tænke mig at give et bidrag til det gode formål? Her blev jeg sgu godt nok noget gal i skralden, og tillod mig at undre mig over de tidsmæssige sammenfald. Næh – det var da bare helt tilfældigt. Nåh! Det var da underligt, for de havde aldrig kontaktet mig før.

  Det ændrede ikke meget på mit syn på det danske sundhedsvæsen, men det cementerede en række opfattelser jeg allerede havde. 🙁

 2. Det gælder også Red Barnet, Læger uden Grænser, Folkekirkens nødhjælp, Afrikahjælpens genbrugsbutikker, Røde kors, Ulandshjælp fra folk til folk, Børns vilkår, Bedstemødre for fred, Refugees welcome og Naturfredningsforeningen og flere til, at de er meget maoistiske eller venstresnoede, og at man næppe gavner Danmark ved at støtte dem.

  • Naturfredningsforeningen kender jeg indefra. Og her har du helt ret – Det var ikke andet end en samling af lærere med et tvivlsomt forhold til ejendomsretten og ligeglade med naturen.

 3. Har aldrig forstået hvorfor man har million-lønninger i en VELGØRENDE organisation.

  It kind of defeat the purpose!

 4. En kræftlæge fra Rigshospitalet Udtalte:
  Det kræftens bekæmpelse er bedst til er direktørlønninger og formuepleje.

 5. Santor 16. april 2021 ved 20:17

  Millionlønninger i en VELGØRENDE organisation, det svækker troværdigheden om de pæne menneskers empati.

  Hvor mange af de selvfede mennesker udnytter Skats fordelagtige fradragsregler for bidrag til diverse organisationer?

  7. dec. 2007 — Jørgen Poulsen fortryder ikke, at han har fået 750.000 kroner i gyldent håndtryk fra Dansk Røde Kors, men han ville hellere have haft orlov.pa …

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.