Jørgen Leth og Radio 24/7 langt under lavmålet

I programmet ‘Spørge Jørgen‘ på Radio24syv i onsdags, varLeth klar i mælet omkring Trump.

»Jeg synes bare, han skal dø, sagde han, da han blev spurgt, om han vil savne Trump, når han ikke er præsident mere Jeg ved godt, det her er langt ude at tale om, men jeg synes, der skal være dødsstraf til sådan nogle som Trump – det synes jeg, der skal. «

Jørgen Leth tilføjede, at han ikke forstår, hvorfor der ikke er nogle gammeldags attentatmænd mere.

»Jeg savner sådan et friskt præsidentmord. Det gør jeg altså.«

Mads Brügger, der programchef hos Radio24syv, mener, at man godt kan stå inde for, hvad der blev sagt i programmet.

Hvorfor får den senile olding ikke bare en tagsten i hovedet?

5 Kommentarer

  1. “Jeg tager kokkens datter, når jeg vil. Det er min ret. Jeg kan have hende, som jeg vil. Hun klæder sig af her i the master bedroom, mens hendes mor er ved at gøre klar til aftensmåltidet eller er i gang med at stryge mine skjorter ude i gården. Jeg mærker efter, om hendes kusse er våd. Det er den, hun er klar, og jeg kan tage hende uden forspil …”

    Citat Jørgen Leth, moralens vogter.

    Kokkens datter var 17 år og Jørgen var 58 år.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.