1 Kommentar

  1. I må have mig undskyldt, men selv om jeg er meget glad for Jeppe Juhl, som jeg støtter, så vandrede mine tanker på barnligste måde, da jeg så indslaget med Ulla Sandbæk: Hold dog helt kæft nogle enorme stritører hun har. De giver alskens mindelser.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Kommentar

  1. I må have mig undskyldt, men selv om jeg er meget glad for Jeppe Juhl, som jeg støtter, så vandrede mine tanker på barnligste måde, da jeg så indslaget med Ulla Sandbæk: Hold dog helt kæft nogle enorme stritører hun har. De giver alskens mindelser.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.