Krekar: Jo jeg sagde det -men kun til kurderne

Da VG Nett var i kontakt med Krekar i ettermiddag kunne han bekrefte at han sto helt og holdent for uttalelsene som var gjengitt i norske medier.

– Uttalelsene var rettet mot det kurdiske folket. Jeg sa at jeg ville ha ofret min sjel for bin Laden for å provosere kurderne som jobber for amerikanerne i Irak, sier Krekar til VG Nett. – Hensikten med dette var også å provosere enkelte myndigheter i Midtøsten som har nektet borgerne å kalle sine barn for Saddam og bin Laden, legger han til. Mere af denne parodi på VG

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Krekar: Jo jeg sagde det -men kun til kurderne

Da VG Nett var i kontakt med Krekar i ettermiddag kunne han bekrefte at han sto helt og holdent for uttalelsene som var gjengitt i norske medier.

– Uttalelsene var rettet mot det kurdiske folket. Jeg sa at jeg ville ha ofret min sjel for bin Laden for å provosere kurderne som jobber for amerikanerne i Irak, sier Krekar til VG Nett. – Hensikten med dette var også å provosere enkelte myndigheter i Midtøsten som har nektet borgerne å kalle sine barn for Saddam og bin Laden, legger han til. Mere af denne parodi på VG

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.