10 Kommentarer

 1. -> #1 Maltesen

  Og hvornår begy´nder du at koncentrere dig om din egen blog istedet for at altid ‘hænge ud’ herinde ?

 2. Nej Maltesen, så let slipper du ikke. Du sidder konstant herinde og føler dig intellektuelt hævet over alle andre debattører, (guderne skal hvorfra du har fået den ide), og alligevel bliver du ved med at svare på indlæg som du finder stupide, racistiske og langt under dit niveau. Hvorfor egentlig ?

 3. @JensH: Jeg kommer ikke forbi denne “blog”, fordi jeg føler mig “intellektuelt hævet over alle andre, men fordi den slags ikke skal stå alene. Nogen er nødt til at bekæmpe intoleracen og de “stupide, racistiske og langt under dit niveau” holdninger, da den slags slet ikke hører hjemme i et land i år 2007. Vi er trods alt et godt stykke forbi oplysningstiden, og alligevel er der åbenbart nogle danskere, som vælger at sidde og mørket den dag i dag, hvor de kan udpege bestemte typer af personer til at være ondskaben selv.
  Jeg er kun lige igang med selve opvarmningen, da jeg har tænkt mig at føre krig mod netop intoleracen, racismen (uanset hvor smådum den så end er) – på ord. Hver gang jeg kommer med oplysninger om, at det den anonyme Hodja kommer med og derfor vedbliver vedkommende med at blive kaldt “den” indtil den dag, hvor vedkommende tør at fremstå som en reel person, enten er urigtigt/uanset, helt hen i skoven osv. bliver det bare ikke taget specielt seriøst. De er lige som at høre børn i 5. klasse genere de små med smådumme bemærkninger, bank osv. Personligt lader jeg mig ikke bide af den slags, men føre ordkniven endnu dybere ind…
  De forskellige “” er taget ud af din ene sætning lige med undtagelse af denn sidste.

 4. Herre gud –

  så lad dog manden forblive i troen på egen opfattelse af at være ” den skarpeste kniv i skuffen”.

 5. -> #7 vivi andersen:

  Faktisk er der også fordele ved have en type som Maltesen til, at optræde på slap linje herinde. Både han og så selvfølgelig ‘Allahn’ på Uriasposten har faktisk en vis betydning for mig rent politisk.

  Ser du, det er ikke altid jeg er helt tilfreds med havd VK-regeringen vedtager sammen med DF. Nogen gange kan jeg faktisk blive godt sur på dem. Men så er det bare at gå herind i blogsfæren og opleve typer som ‘Maltesen’ og ‘Allahn’, så ved jeg hvad alternativet er, og hvor meget der står på spil for vort land og demokrati. Straks er jeg ikke mere i tvivl om at VKO blokken skal have min stemme.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.