Livredd postmann frykter for egen og familiens sikkerhet – hevder han ble beordret å fuske med post-stemmer

Postmannen Richard Hopkins står nå frem med fullt navn etter at overordnede på hans postkontor klarte å identifisere ham som en av varslerne. Hopkins sto først frem hos Project Veritas som anonym dagen før.

Hopkins fortalte Project Vertias at ledelsen i postvesenet beordret ham til å tilbakestille datoer fra post-stemmer slik disse kunne bli talt i valget. Dette er ulovlig, ifølge amerikansk lov.

Ifølge Townhall.com skal Hopkins ha blitt oppringt fra postkontoret han jobber tjue minutter etter at Project Veritas la ut videoen på sosiale medier. De fortalte Hopkins at han ikke trengte å komme på jobb dagen etter.

Hopkins frykter nå for sin egen sikkerhet, og har startet en pengeinnsamling der han skriver følgende:

«Mitt navn er Richard Hopkins, og jeg jobber for øyeblikket for United States Postal Service i Erie, Pennsylvania. Jeg er villig til å vitne under ed at 2020-valgsedlene for presidentvalget blir tilbakedatert til 3. november av mine veiledere. Jeg tok den vanskelige beslutningen om å risikere alt i livet mitt for å komme frem med denne informasjonen om ekstreme forseelser fra postkontoret. Jeg er usikker på hva fremtiden bringer for meg, men jeg følte at folket har rett til å vite hva som egentlig skjer.

Postkontoret har allerede truet meg. Jeg er redd for meg selv, familien min og de nærmeste. Takk James O’Keefe og Project Veritas for å la meg fortelle historien min når andre ikke ville.

Vennligst støtt meg når jeg går videre med denne kampen.»

Mere her

2 Kommentarer

  1. Han kan jo også være en enlig lykkeridder, men det er da interessant at følge. Ifølge danske medier er der jo absolut ingen beviser på noget som helst ulovligt fremlagt.

  2. Postmanden løber en betydelig personlig risiko, og hvis Biden vinder er der helt sikkert ingen dusør i vente. Så noget tyder på at vidneudsagnet er ærligt.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.