“Louise Nikolajsens vaccineskader”

Snaphanen har bragt denne uhyggelige historie om et Covid-“vaccine” offer ūüôĀ

Taget herfra

Det er slut, aldrig mere en vaccine og heller ikke til mine b√łrn. Tabet har v√¶ret for stort.

Det er nu over 1 år siden, helt præcis i går var det 13 måneder siden, at mit liv ændrede sig og blev vendt fuldstændig på hovedet!

Dagen efter mit 1 stik (28 juni) m√•tte jeg hentes af ambulancen, da jeg over flere omgange var ved at besvime, fik √•nden√łd, hjertebanken, trykken i brystet, svimmelhed, kvalme og hovedpine. Jeg blev fortalt at det umuligt kunne v√¶re vax, s√• jeg gik fra sygehuset uden svar og t√¶nkte at de nok havde ret.

Men sandheden er at jeg siden da, har jeg haft det ganske forfærdeligt! Der kom stille og roligt flere og flere uforklarlige symptomer. Jeg er især udfordret på min balance og min svimmelhed er voldsom og mange ekstra og ubehagelige hjerteslag!

F√łr alt det her rod, havde jeg det dejligste liv sammen med mine b√łrn og k√¶reste, men p√• et splitsekund blev mit liv som jeg kendte det til et levende helvede. En kamp om at overleve, for der var og er dage, hvor alt synes h√•bl√łst, dage, hvor jeg ikke kan v√¶re i mig selv, dage, hvor min krop ikke f√łles som min egen.

Jeg har dage, hvor jeg f√łler at mit hjerte er p√• vej ud af min krop, jeg har ualmindelig mange ekstrasystoler og voldsomme elevator drops, jeg har dage hvor mine ben er s√• tunge at jeg n√¶sten ikke kan bev√¶ge mig.
Jeg er s√• ualmindelig tr√¶t hele d√łgnet, min hud den br√¶nder, jeg har smerter der n√¶sten ikke er til at holde ud, der er dage hvor jeg har s√• mange f√łleforstyrrelser at jeg ville kunne sk√¶re i mig selv uden at m√¶rke det.

Mine nerver hopper som var de sluppet l√łs p√• en trampolin, min balance g√łr at n√•r jeg er ude p√• ture m√• jeg have en klapvogn med, fordi jeg er s√• bange for at miste balancen og falde.

Min svimmelhed er s√• slem, at jeg nogen dage f√łler at jeg har r√łget b√łnner i 8 dage i streg uden at stoppe, den er s√• slem at jeg v√•gner om natten og er svimmel. Jeg har dage hvor jeg har f√łlelsen af at besvime i 2 sekunder og dage hvor jeg f√•r sm√• blackouts.

Min menstruation er g√•et fra 3 dage, til nu 10 dage. Mine h√¶nder og f√łdder er kolde som is, de er s√• kolde at de g√łr ondt, mit hoved f√łles tungt, og mit hoved g√łr s√• ondt, det er en f√łlelse af at nogen er i gang med at fors√łge at mase mit hoved i en d√łr.

Jeg har st√łd i mine h√¶nder, mit hoved og i mit bryst, jeg har spasmer i mit h√łjre ben, og n√•r jeg g√•r p√• trapper, ryster mine ben som skulle jeg til eksamen. Alle dage har jeg en konstant sitren i hele kroppen, alt i mig k√łre rundt!

Jeg kan tisse i bukserne uden at mærke at jeg tisser!
Jeg g√•r rundt med en f√łlelse af konstant feber, og kan m√¶rke at mit nervesystem er p√• overarbejde.
Jeg er utilpas alle d√łgnets timer, s√łvn er en by i Rusland, kvalmen er ikke til at holde ud!

Mit syn er liges√• d√•rligt som den dag jeg blev f√łdt, mit h√łjre √łje vil √•benbart gerne ud af mit hoved, jeg har hjernet√•ge, og jeg f√łler at jeg g√•r rundt i en osteklokke uden nogen sans for hvad der er virkelighed.

Jeg har over flere omgange haft, hvad der f√łles som lammelser i hele h√łjre side af ansigtet, hvor b√•de √łje og mundvig hang.

Jeg har heldigvis ogs√• dage, hvor jeg kan v√¶re i mig selv, hvor jeg kan finde overskuddet til at lave ting med b√łrnene, men jeg ved ogs√• hvad det koster dagen efter. Men det er det v√¶rd!

Alle disse symptomer er jeg ikke alene om at have, og det g√łr ondt i mit hjerte at h√łre andre mennesker fort√¶lle deres historier, faktisk s√• meget at jeg har haft sv√¶rt ved at l√¶se de mange 1000 beretninger jeg har modtaget.

Men alt dette og mere til bliver ikke set p√• som en konsekvens af vax. Vi bliver m√łdt af et sundhedssystem der er ganske uvidende om, hvad de skal g√łre og hvor de skal sende os hen. Vi f√•r svar som ‚ÄĚDet er angst‚ÄĚ ‚ÄĚdet er en funktionel lidelse‚ÄĚ ‚ÄĚtror du ikke bare at du er stresset‚ÄĚ

Og disse svar får vi kun fordi de simpelthen ikke ved, hvad de skal stille op!

Men til trods for det s√• har jeg ALDRIG i mit liv f√łlt mig s√• svigtet som jeg har gjort af sundhedssystemet.
Og alle disse unders√łgelser har ikke f√łrt til noget svar. Og desv√¶rre stadigv√¶k ingen anerkendelse.Jeg fors√łger hele tiden at finde unders√łgelse jeg kan f√•, for at udelukke, men for pokker det er opslidende. Det er et fuldtidsarbejde at s√łge viden, som l√¶gerne jo egentlig skulle s√łge for os. Og jeg kan ikke lade v√¶re med at opgive nogle dage. Det f√łles som om at jeg er blevet sat i et hamsterhjul og bare g√•r i ring. Hver gang der m√•ske ser ud til at v√¶re lidt h√•b, s√• bliver det slukket af enten en unders√łgelse uden svar eller et nyt symptom eller et total tilbagefald.

Det er en magtesl√łshed, jeg aldrig i mit liv har f√łlt f√łr, nogle dage tager jeg mig selv i at gr√¶de midt i netto, fordi det simpelthen f√łles s√• uendeligt og ulideligt. Hvorn√•r v√•gner jeg op fra dette mareridt jeg er blevet kastet ind i. Hvorn√•r er der nogen der vil lytte, hj√¶lpe og erkende?

Hvorn√•r f√•r jeg lov at v√¶re hel igen, hvorn√•r f√•r jeg lov at v√¶re mor, s√łster, datter og moster igen? Hvor meget skal jeg lide f√łr nogen lytter, hvor meget skal jeg miste?

Alle vi skadet er helt almindelige mennesker, med jobs, hus og familie, men mange af os står nu overfor flere svære og hårde beslutninger,

eg fik d. 28 januar 2022 foretr√¶de i epidemiudvalget og egentlig syntes jeg at det gik meget godt, men jeg har ikke h√łrt et eneste ord tilbage fra dem. S√• m√•ske jeg ikke var tydelig nok i, hvad jeg √łnskede med det hele. Hvilket jo var centre for vax skadet, en vished om hvem der er erstatnings ansvarlig, n√•r nu vax producenterne har frasagt sig alt ansvar, og sidste men ikke mindst, et vax stop og hvis ikke det, s√• skulle vax v√¶re l√¶geordineret, alts√• der skulle foretages en fuldst√¶ndig helbredsunders√łgelse inden man kunne blive vax‚Äôet. Og husk p√• at vax er stadig ikke godkendt! Og ingen kender indholdet til sit fulde endnu!

Desværre så er der lige nu rullet 69.000 indberetninger om vaxskader ind til lægemiddelstyrelsen, og jeg er sikker på at der er mange flere.

Det er bivirkninger lige fra menstruationsforstyrrelser, til d√•rlig kondition, til pludselige hudsygdomme, d√•rlig hukommelse og koncentration, til alvorlige hjerteproblemer, nerve problemer, √łdelagte immunforsvar, muskelsmerter, syns problemer, mystiske neurologiske sygdomme, det er blot for at n√¶vne nogle f√• ud af mange.

I min optik burde der kunne findes hjælp til dem der har rettet ind efter myndighedernes anvisninger og som nu lider.
Men der er absolut ingen hjælp at hente på nogen punkter!

Staten har svigtet, regeringen har svigtet, sundhedssystemet har svigtet, l√¶gemiddelstyrelsen har svigtet og for mit vedkommende er Br√łnderslev Kommune en af dem der har svigtet i aller st√łrste grad!
Jeg f√łler mig alene og ensom som aldrig f√łr, jeg k√¶mper hver dag for at f√• mit liv tilbage, men f√łler ikke jeg kommer nogen vegne.

Jeg kan godt forst√• at alle ikke forst√•r, hvad vi g√•r igennem, for i er jo ikke ramt af bivirkninger/skader efter jeres stik, men det vi skal huske p√• i det her er at ligesom med alt andet medicin s√• er der bivirkninger og ikke alle kan t√•le den samme medicin og det samme g√łr sig g√¶ldende for vax! S√• unders√łg inden du lader dig stikke!

Men for mit vedkommende er det slut, ALDRIG mere en vax og heller ikke til mine b√łrn! Tabet har v√¶ret for stort!  Facebook

Taget herfra

Stakkels kvinde – hun stolede p√• Brostr√łm & Co ūüôĀ ūüôĀ

3 Kommentarer

 1. PLATUGLERNES OG VAMPYRERNES BORG ENDER NOK MED AT SLÅ OS ALLESAMMEN IHJEL...DE REGNER OS IKKE FOR DET SKIDT DE TRÆDER PÅ..
  3. marts 2023 ved 15:31

  Hvis ulykker, forbrydelser og frygtelige tab
  og lidelser kun går ud over almindelige danskere,
  ignoreres de som regel af politikerne og de r√łde
  og k√łbte journalister. Vores land er af politiske
  platugler og medl√łbere blevet forvandlet til et
  sygt, sk√łrt og iskoldt samfund.

 2. Snart angribes myndighederne, ministrene og politikerne af ensomme ulve, der hævner sig.

  Ogs√• medicinalindustrien og “journalister” samt embedsm√¶nd har grund til at v√¶re bekymrede.

  Vi lever i farlige tider.

 3. N√•r “Danmark i disse tider” mangler i dag, er man jo
  lidt hjeml√łs hvis man vil skrive om Danmark. S√• m√• man
  “n√łjes” med at s√łge husly her.

  F√łrst noget om Hvelplund fra EL. Han er meget forarget
  over at en 93 årig ikke var gammel nok til at komme på
  plejehjem. Selv om han var syg. Da han så endelig fik
  lov til at f√• en plads som 94-√•rig, var han s√• syg at han d√łde allerede den f√łrste dag p√• plejehjemmet.

  Peder Hvelplund synes at glemme at det er ELs egen politik
  der er skyld i den kraftigt forringede velfærd til danskerne.
  EL har i årevis hjulpet med til at overbefolke DK med asylanter
  og migranter, hvorfor der nu mangler boliger, sengepladser,
  penge og personale-resourcer alle steder i samfundet. Noget
  der går ud over alle danskere uanset alder. PH er en hykler.

  Så er der Danmarks Radio. Den er ved at være en giftig sag.
  Man boltrer sig i v√•s og l√łgn. Idag var der noget om at mange
  unge danskere lider af klima-angst. Det har de ingen grund til,
  for co2-hysteriet bygger på forfalsket videnskab, hvad man kan
  læse mere om hos PragerU, Lomborg og Svensmark. Men daglig
  k√łrer DR frem med deres klima-l√łgne og co2 humbug. DR spreder
  angst blandt naive og uvidende unge, hvorefter man hykler om
  at man synes at det er synd for de angste og deprimerede unge.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.