Service meddelelse til Hodja-bloggens læsere

Hej kære hodjanere

I de kommende 5-6 uger vil mine indlæg tidsmæssigt være meget tilfældige, idet jeg skal flytte i slutningen af måneden

Inden flytningen skal jeg jo pakke – så min tid vil være begrænset

Efter flytningen skal der pakkes ud, og jeg ved ikke, hvornår mit internet kommer op igen

Men jeg vender “frygteligt” tilbage engang primo-medio august:)

Under alle omstændigheder ønsker jeg jer alle en god sommerferie 🙂

6 Kommentarer

  1. God fornøjelse TrumfEs. Jeg tror, at denne sommer vil egne sig særdeles godt til flytteaktiviteter, der kan give lidt varme mellem bygerne. Mine store træer sprang ud 3 – 4 uger senere end normalt – nogle er slet ikke sprunget ud i år. Det plejer at betyde en kort kold sommer, og de er betydeligt bedre til at prediktere vejret end klimafuskerne.

  2. God arbejdslyst med flytteriet. Håber dog for dig, at der også må blive lidt sommertid til dig også, idet du jo nødigt skulle brænde for meget ud!! 🙂

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.