Støt Lars Hedegaard

Pernille Vermund

Jeg kommer aldrig til at acceptere en stat, der krænker ofrer og lader gerningsmænd gå ustraffede fri.

Derfor har jeg besluttet at hjælpe Lars Hedegaard med at samle penge ind til den bøde på kr. 10.000,-, som han i dag er blevet idømt. Du kan støtte indsamlingen til Lars på mobilepay: 26123579.

Jeg bestilte i sidste uge en t-shirt med navnet på den formodede gerningsmand til attentatet på den tidligere formand for Trykkefrihedsselskabet, Lars Hedegaard.
Havde jeg båret den, ville jeg ikke kun have brudt loven. Jeg ville også have sat mit politiske arbejde og dermed min kamp for Danmarks fremtid på spil. For en sådan t-shirt er ulovlig. Så den røg!

I sagen om drabsforsøget på Lars Hedegaard har staten ikke bare svigtet offeret, ved at lade gerningsmanden gå fri. Offeret er yderligere krænket ved, at den sigtede beskyttes med navneforbud, efter han er stukket af fra politiet. Og som om det ikke skulle være nok, så er offeret i dag dømt en bøde på kr. 10.000,- for i nødværge at nævne navnet hans formodede attentatmand.

Havde den sigtede været i politiets varetægt, skulle hans identitet naturligvis beskyttes. I Danmark er man uskyldig, indtil det modsatte er bevist.

Men når man stikker af fra politiet, gør man sig lovløs. Og når offeret for drabsforsøget straffes for at nævne navnet på den drabstiltalte, som staten lader gå frit omkring, krænker min retsopfattelse i en sådan grad, at det kalder på civil ulydighed.

Jeg var klar til at sætte mit politiske virke på spil. Men jeg besluttede, at vores fælles fremtid er for vigtig til, at jeg vil risikere at dømme mig selv ude af kampen. Så t-shirten med det forbudte navn må I tænke jer til – indtil landet igen er frit, fredeligt og frisindet.

DEL GERNE!

www.nyeborgerlige.dk

‪#‎dkpol‬

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10153487577767219&id=740127218&fref=nf

2 Kommentarer

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.