Thøger Seidenfaden

Jeg er sikker på, at mange flere end jeg så DR2-Deadline med diskussion mellem Flemming Rose og Thøger Seidenbassen.

Jeg synes ikke, der er nogen tvivl om, at Thøger er i defensiven, men andre skal sikkert nok grille ham i analysen om diskussionen angående Muhammedkrisen.

Men Thøger kom med et spagt argument om, at han og Politiken da støttede Jyllands-Posten hvad angår ytringsfriheden, men ikke hvad angår at ‘spotte, håne og latterliggøre’ muslimerne.

Så er det jo lige, jeg råber vagt i gevær – for ikke at sige dobbeltmoral. For hvem er det, der i allerhøjeste grad har hånet, spottet og latterliggjort – for ikke at sige dæmoniseret – Pia Kjærsgaard. Ifølge Geoffrey Cains ‘Ondskabens Ikon”s dokumentation er det i hovedsagen Politiken, der har stået bag den modbydelige kampagne mod Dansk Folkeparti i almindelighed og Pia Kjærsgaard i særdeleshed. En kampagne der ville have fået stor ros af Joseph Goebbels og kumpaner.

Ondskabens Ikon kan downloades her.

8 Kommentarer

 1. I lighed med “Der Stürmer” og “Völkischer Beobachter” kan “Politiken” jo trykke alt det svineri de vil. Ordentlige folk vil ikke engang pakke rådne fisk ind i disse smudsblade, højst bruge dem som aflastning af en god rulle 00.

 2. Thøger Seidenfaden er altså sjov når han er politisk korrekt for fuld styrke. Og så selvfølgelig, når han sidder og trækker i land og smækker nye argumenter på bordet.

  Alt tyder på, at Politiken ikke selv er bevidst om sin egen rolle under ytringsfrihedskrisen sidste år. Men det hænger jo nok samme med, at Politiken og dens læsere tydeligvis er idealister frem for realister. Jeg mener i hver fald ikke, at de lever i “samme verden” som jeg selv gør.

 3. @Hodja: Hvis det er mig du taler til, kan du adressere din henvendelse direkte til mig i stedet for at omtale mig i 3. person ental.

  For at give dig svar på tiltale kan jeg afsløre for dig, at dine såkaldte “toplinks” popper op i adm. på wordpress.com – så du har ret i, at det ikke er et tilfælde, at jeg har skrevet her.

 4. hr.Maltesen!!spørgsmålet er ikke i/os,men lever de/du!!! , i den samme verden som vi/jeg gør????.(måske jeg kan vinde en mere pris i år 2007 ???

 5. Jeg er fuldstændig med på politiken og støtte dem 100%. Forresten synes jeg at politiken er bedre repræsentanter for Danmark end DF. DF og JP er en flok fascister, som bedømmer folk udfra deres hud…..

  farveller

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.