vanvid i Danmark: forbrydelser ingen hindring for statsborgerskab !

Og det har næsten alle partier i folketinget stemt for 🙁

der er heldigvis sket stramninger. men altså ikke før over 4000 forbrydere har fået foræret et dansk statsborgerskab 🙁

Taget herfra, hvor du kan læse mere om dansk naivitet

her er et andet eksempel på naivitet:

taget herfra

2 Kommentarer

  1. Jeg ved egentlig ikke, hvorfor jeg læser den slags rædselsberetninger om dumskernes ufattelige naivitet og dumhed. Jeg bliver både rasende og ked af det, ja nærmest røvknust. Omvendt bliver jeg endnu mere forbandet, når jeg taler med selv normaltbegavede mennesker, som ikke ANER noget om de forfærdelige sandheder om, hvorledes der bliver storpisset på os.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.