Det Texanske senat indleder påsken med islamistisk bøn

Senatet i Texas indledte påsken med muslimske bønner af Imam Yusuf Kavakci fra the Dallas Central Mosque på invitation fra state Sen. Florence Shapiro, R-Plano. Shapiro er jøde.

Dr. Yusuf Kavakci, har offentligt forherliget to af verdens mest radikale islamister, Yusuf Qaradawi og Hasan al-Turabi, som eksemplariske ledere Dr. Kavakci sidder også i bestyrelsen for det Saudi finansierede Islamic Society of North America, der i vidneudsagn i Kongreshøringer er beskrevet som wahhabistisk. Han er også kendt som Khomeini tilhænger.

Mere på Maverick News Media 

Jeg har flere gange set folk skrive, at problemerne i USA ikke er så store.

6 Kommentarer

 1. Hodja og andre, jeg har lige skrevet et indlæg fra gårsdagen`s emne, og vender så tilbage til en ny historie, min første reaktion var at jeg fysisk tog mig til hoved og sagde højt, nej det er bare for meget, er der dog ingen ende på mennesker`s idioti og realitets opfattelse, krydret med selvhad,

  Er der nogen der har nogle lykkepiller, for jeg kan snart ikke tage mere 🙁

 2. Hodja,
  Du gør en fantastisk god blog, og jeg håber af hele mit hjerte, at du fortsætter. Det ville være meget trist, at skulle undvære din blog.
  God bedering! Måske trænger du til lidt god conac. Det plejer at hjælpe.
  Glædelig Påske!

 3. Hodja.

  Du har ret i det med mit nervesystem, jeg har det svært når der hele tiden popper menesker op ” indsigtsfulde, gode uddannelser, og ikke mindst er med til at beslutte hvad jeg skal gøre og mene ”
  men jo må jo nok lade verden gå sin skæve gang.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.