Hvor bliver pengene af?

Færre svage ældre får hjemmehjælp til praktiske opgaver

Antallet af svage ældre, der får hjemmehjælp, er næsten halveret på ti år.

Vores tal tyder på, at der i dag står 60.000 ældre uden hjælp, selvom de faktisk har angivet, at de har behov for den, fortæller Tine Rostgaard, der er professor i velfærdspolitik ved VIVE og medforfatter til den nye rapport.

Ja hvor bliver pengene af?

2 Kommentarer

  1. Forstå det dog! Vi kan ikke få både i pose og sæk!
    80-90% af befolkningen prioriterer kulturberigelse over velfærd, og da de fleste gamlinger er hvide og af dem er vel omkring 40% mænd, ja så må det være sådan for at være politisk korrekte.
    Bare underligt, at det ikke er tilladt med assisteret selvmord for syge, gamle og svage? Men det kommer nok, fordi der skal jo være god plads til kulturberigerne.

  2. Folk tænker sgu ikke. Her forleden kom jeg forbi nabokonen, da jeg var på vej til REMA. Hun er nosey – noget så nysgerrig. Nu var der jo snart valg, men jeg ville vel stemme på venstre som altid? Nej – nu var der kommet et borgerligt nationalt parti, og dem ville jeg stemme på. Nå? Vidt opspærrede øjne – og jeg fortsatte med at spørge hende, hvad godt den nuværende regering havde gjort for hende? Efter en kort betænkningstid kom svaret: De giver os penge! Så kørte jeg.

    Ja de giver nassere penge, og jeg kunne have fortalt om, at det var min fattige opsparing, af hvilken staten stjæler mellem 60 og 70%, de fik – og at jeg da i øvrigt ville foretrække at man stjal mine penge, sådan at man huskede, “hvem der gav!” 🙁

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.