Nikolaj Vammen – Århus’ borgmester i TV2-Nyhederne om at blive sammenlignet med en imam

I TV2-Nyhederne i aften blev Nikolaj Vammen interviewet om, at indenrigsminister Lars Løkke Rasmussen har sammenlignet ham med en imam, idet LLR siger, at Vammen taler med 2 tunger.

Til det udtalte Vammen. “Det er en meget grov beskyldning at komme med.”

For en gangs skyld er jeg enig med en socialdemokrat, jeg vil også meget nødigt sammenlignes med en imam 🙂

3 Kommentarer

  1. Det er en grov beskyldning, men Vammen lefler altså for anti-demokratiske aktioner alt imens han som politiker har taget det overordnede ansvar for kommunens økonomi. Kindheste/Koranlussinger til ham…

  2. Borgmester Imwammen i Århus er vred over, at han af indenrigsministeren bliver beskyldt for at tale med to tunger. »Sikke noget vrøvl,« siger han. »Jeg bruger kun den ene og samme hvert sted og til hver sin tid. Og i øvrigt er jeg da enig i et og alt med enhver, der mener det samme som mig eller det modsatte, og jeg står ved ethvert forlig og enhver aftale, jeg har været med til at vedtage, indtil det modsatte er tilfældet. Det vil jeg til enhver tid fastholde.«

    Sakset fra “Sparket”, JP 29.09.06

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.