Snaphanen redegør for sin sag

Politiet til Jeppe Juhl, 8 maj 2019: “Vi beklager meget, men dette er politisk, du ved”

Dette er nok de centrale ord i alt det her, kan man gribe sig i at frygte. Jeg ved, hvem betjenten er, men han kan være rolig, jeg bringer ham ikke i fedtefadet.

På onsdag den 8 januar er det otte måneder siden, jeg blev arresteret kl 6.30 om morgenen – i Gestapo-timen, som Ulrik Høy skrev, blev lagt i håndjern og fik taget DNA. Det var nøjagtig samtidig med, at den danske valgkamp 2019 startede.  Et tilfælde, der lidt for meget lignede en tanke.

Jeg har i en mail i forgårs lovet politiet offentlighed om dette, og nu kommer den. Efter otte måneder må jeg gøre noget, for at få hul på bylden, Jeg takker enhver, der hjælper mig. Offentlighed er mit eneste våben, jeg er uformuende, men jeg velsignet med mange skrivende venner i syv forskellige lande. Jeg skal sandelig ikke overdrive, hvad der ramte mig, selvom det var unødvendigt dramatisk,  men der er bekymrende elementer, det er nødvendigt at nævne.

Læs det hele på Snaphanen

7 Kommentarer

 1. Jeg håber, det bliver kundgjort, hvad man evt. kan hjælpe Steen med.
  Jeg har delt beskrivelsen, men har ikke rigtig fantasi til at hitte ud af ret meget andet.

  • Knud madsen. Det har jeg heller ikke.men det er en anledning til at tale med folk omkring mig.vi kommer til at tale igen om den “så-aldeles-unævnelige” ,”meget-mærklige”
   Osv paludan igen. Der er samtaler og emner der genoplives,og pludselig bli’r acceptabel ( hvem ved måske ligefrem RELEVANTE)samtale emner der skal vendes.
   Men bortset fra det, har Steen vel brug for noget der løfter mere end det. Og ja jeg håber også der kommer mere om hvad og hvordan man i øvrigt kan støtte op om det der sker.

 2. Aviser som Berlingske, JP, BT, EB, Fyns Tidende og Jydske Tidende osv. burde forlængst have taget denne sag op, men det er åbenbart kun på nettet man kan finde sandheder om hvad der foregår i Danmark af undertrykkelse og udemokratiske overgreb. At Steen R., Jeppe Juhl og Tavakoli har fået en yderst uretfærdig behandling, er soleklart. De er i realiteten sagesløse og ofre for politisk forfølgelse og en slags justitsmord. Som også Glistrup og Ninn Hansen m.fl. blev udsat for. Og som alle danskere der uretmæssigt (de 99%) er blevet beskyldt for racisme, har været udsat for.

  En begrundet frygt eller skepsis overfor masseindvandring har intet med racisme eller fremmedhad at gøre. Det er virkelig usselt og dumt at forfølge folk med falske eller skøre beskyldninger. I længden gavner det ingen. I Tyskland, Sverige og Frankrig ser vi hvordan den slags kan ende i meget uhyggelige og menneskefjendske samfundsforhold.
  Læs bøger om totalitære stater. (Kafka, Fagre nye Verden, Pol Pot, Kammerat Napoleon, Paul Johnsons “De intellektuelle”, Lenin og Stalin, Hitlers Tyskland, Feministernes politik osv.)

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.