10 Kommentarer

 1. Hun skulle låne min burka, skulle hun. Uanstændige pigebarn! Og så har hun garanteret stadig sin klitoris… Hallo kloge Maltesen og dr. Helen, er det noget I kan hjælpe med?

 2. Og hvis du kigger i EB eller var det BT vil du se at man IGEN giver efter for det iriterende krapyl.

 3. @ManinBurka: Vil du være så venlig lige at bruge dit eget billede frem for at stjæle mit, din tyv? Som du sikkert har bemærket, kan politiet hurtigt finde frem til dig. Så, jeg vil gerne opfordre “Hodja” til at fremsende din I.P. adresse, så du kan få en politianmeldelse på halsen.
  Det der vil jeg ganske enkelt ikke finde mig i!!!!

  @Whodares: Har du prøvet at se dig selv i et spejl?

 4. Øh fedeberg du har ikke læst hverken BT eller EB vel, nja i selve virket aner du slet ikke hvad vi taler om vel ?

  Pointen for jeg må jo hellere skære det ud i pap kun for dig, at istedet for at Stefani sagde fuck jer i stenaldermennesker bliv væk og lad en del af de 40% ikke muslimer opleve lidt af dette årtusinde, næ så føjede de sig og gik med til en tækkelig optræden.

  Nå ja fedeberg, jeg har jo altså set hvor fed og grim du er, så måske skulle du af alle ikke koncentrere dig så meget om andres kontrefejer bassemand 😀

 5. Hej Maltefiskedreng,

  Jeg er i min gode ret til hvad jeg gør. Du bliver mere og mere dum at høre på. “Min far er stærkere end din far”… Klap hesten – og det er ikke din fodbold.

  Kommenter nu sagerne, og lad være med at opføre dig som en 2. g’er (i mere end en forstand)…

  Der er også plads til dig – trods alt?

 6. -> #8 Helen Lafti

  Jeg tror ikke de er en god ide at udlevere den IP addresse. Det siger jeg ikke af hensyn til ‘maninburka’, men derimod af en ærlig bekymring for Maltossen. Nu ved jeg ikke om du kender Maltossen, men hvis ikke så tro mig når jeg siger, at han kunne være dum nok til at indgive en politi-anmeldelse, og dermed gøre sig selv fuldstændig til grin, (eller rettere: mere end han er i forvejen).

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.