DR-chef: Politisk skævvridning på P1

DR’s P1 er præget af politisk skævvridning, erkender Danmarks Radios nye generaldirektør Kenneth Plummer 23/8 2005.

»Jeg har talt med kollegerne i direktionen og en række politikere, lige som jeg selv har lyttet til P1. Jeg må konkludere, at vi politisk ikke kommer hele banen godt nok rundt. Ikke i alle programmer,« siger Kenneth Plummer.Han afviser at udpege, hvilke udsendelser der misligholder sine alsidighedsforpligtelser, og generaldirektøren vil heller ikke identificere de politiske partier, som lider under de journalistiske prioriteringer på P1. »Jeg kan bare konstatere, at sådan er det. Vi er ikke retfærdige nok. Vi er for hårde mod nogle og for søde mod andre

Nå Kenneth hvordan går det – får du gjort noget ved det. Jeg synes imidlertid tonen stadig er den samme – stemmerne der kommer ud af højttalerne, når jeg tænder for radioen er ihvertfald.Men I regner vel med, at der, når det ikke er valgår, ikke er så stor fokus på objektiviteten på public service kanalen?

1 Kommentar

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.