Villy Søvndahl er åbenbart vågnet op

Søvndal: Nu må det religiøse vanvid ophøre

31. jan. 2006 10.49 PolitikSF’s formand Villy Søvndal retter en direkte opfordring til herboende muslimer og andre med rødder og kontakter i de arabiske lande, om at tage et medansvar for at sikre mod den systematiske misinformation af den arabiske offentlighed.

Vi har tusindvis af medborgere i Danmark, som er flygtet fra diktaturer, manglende demokrati og en ikke-eksisterende ytringsfrihed. De må nu tage et medansvar for at få rettet op på de rygter og den misinformation om Muhammed-tegningerne, dansk presselovgivning og regeringens rolle som florerer i mange arabiske medier, udtaler Søvndal i en pressemeddelelse.

Mere: http://dr.dk/Nyheder/Politik/2006/01/31/104258.htm

3 Kommentarer

  1. Godt gået Villy, det er ellers ikke meget jeg er enig med Dig i, men de mennesker du omtaler kan efter min mening også “gå ad helvede til”. Jeg er borgerlig og medlem af et menighedsråd derfor bruger jeg normalt ikke dette udtryg.
    Venlig hilsen fra mig.

  2. Hej Villy Søvndal.
    Igennem mange år har jeg været en trofast stemme på SF.
    Jeg er glad for at du/i nu træder i karakter overfor de yderliggående, jeg kunne godt tænke mig, at du/i tog skridtet og var med til at forbyde den gruppe der bør gå ad H til ved lov, som de har i Sverige og Tyskland.
    Venlig hilsen

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.