Erstatning til Danmark for afbrændte ambassader

»Det har været mig magtpåliggende fra starten, at de danske skatteborgere ikke skulle betale for de skader, som ambassadeafbrændingerne medførte. Derfor tog vi under krisens mest dramatiske dage med det samme kontakt til de ansvarlige myndigheder i Libanon, Iran og Syrien. Jeg protesterede kraftigt og direkte over for mine udenrigsministerkolleger og understregede, at jeg gik ud fra, at de ville betale, sådan som de er forpligtet til,« siger Per Stig Møller.

Mere på Jyllands-Posten

Det er godt Per Stig. De må til lommerne og betale hver en krone. Og så skal de sige undskyld!

1 Kommentar

  1. Jeg vil se pengene på bordet, før jeg tror det!
    Det bliver nok udlignet med nye, danske økonomiske bidrag til EU-Mediteranian-planen, som er i fuld gang og indebærer, at alle islamiske stater Middelhavet rundt skal støttes økonomisk af EU og til sidst smelte sammen med Europa.

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.